Sinar Kehidupan

Hidup Adalah Sebuah Perjuangan

Download Wallpaper

بسم الله الرحمن الرحيم

Berita baik buat peminat wallpaper(kertas dinding). Saya ingin kongsikan wallpaper buat anda semua. Boleh juga dijadikan koleksi atau mungkin berguna untuk untuk pembentangan menggunakan power point misalnya ataupun untuk edit gambar-gambar anda barangkali. Saya harap perkongsian ini bermanfaat untuk anda. InsyaAllah.. =)

1. Wallpaper Illustration cartoon girl

Sila klik Download

2. Wallpaper Forever Friends

Sila klik Download

Kedua-dua wallpaper ini banyak memberi bantuan buat saya terutamanya semasa menyiapkan kerja mingguan 'Tutorial Pembelajaran' untuk subjek Pengajaran dan Pembelajaran Berbantukan Komputer (BMM3105). Jutaan terima kasih dan sekalung penghargaan buat walcoo.com dan walcoo.net kerana menyediakan banyak koleksi wallpaper untuk dimuat turun. Anda juga boleh dapatkan segala wallpaper yang menarik di sana. Manfaatkan kemudahan teknologi untuk meningkatkan potensi diri.. ^_~

Seuntai kata untuk dirasa : Comel sgt bear forever friends ^_^

Related Posts with Thumbnails

Followers

Solat dahulu ya! (◠‿◠✿)

Solat dahulu ya! (◠‿◠✿)
Solat dahulu, barulah selesaikan urusan lain. Selepas itu, Insya-Allah hati akan terasa lebih tenang untuk lakukan apa jua urusan kerana urusan dengan Allah telah kita selesaikan. =)

Hamba-Nya

My photo
Penang, Malaysia
Hidup ini indah jika segalanya kerana Allah. Ya Allah kumengharap keredhaan-Mu. Kumenuju pada-Mu Ya Rabb. Pimpinlah daku. Amin Ya Rabb al-A'lamin...

Mutiara kata

...Boleh jadi kamu membenci sesuatu, padahal ia amat baik bagimu, dan boleh jadi (pula) kamu menyukai sesuatu, padahal ia amat buruk bagimu; Allah mengetahui, sedang kamu tidak mengetahui.(Al-Baqarah:216)

Dakwah tidak akan ada nilainya jika para daienya sendiri tidak menjadi bukti yang mendukung dakwah ini. ~ Sayid Qutb

Perjuangan Secebis Jihad.. Terkadang meruntun hati, menguji rasa. Namun, setiap kegetiran yang melanda, renungkanlah kembali satu hakikat, kitalah mujahidah Allah. Senyum dan menangislah hanya kerana Dia.

Nota: Saya mengalu-alukan nasihat dan teguran membina daripada anda. Teguran dan nasihat anda amat bermakna untuk saya. Sekian, terima kasih. Jazakumullah khayran khateera. =)