Sinar Kehidupan

Hidup Adalah Sebuah Perjuangan

Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2010

Salam’alaik…

Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2010 dah kembali! Terlambat pula saya iklankan pesta buku ni tapi yang penting masih ada masa lagi. Bertempat di PWTC, KL pesta buku ini diadakan pada 19-28 Mac 2010. Masuk percuma tak perlu bayar. Jadi apa tunggu lagi? Jom! =)

Sesiapa yang ingin memudahkan perjalanan ke PWTC tanpa kesesakan lalu lintas boleh menggunakan kenderaan awam misalnya LRT. Jom lihat peta LRT ni :

Selamat menambah ilmu! =)

Seuntai kata untuk dirasa : Tak sabarnya nak pergi!! Tapi buku yang dibeli mesti dibaca jangan disimpan.. ~_^

Related Posts with Thumbnails

Followers

Solat dahulu ya! (◠‿◠✿)

Solat dahulu ya! (◠‿◠✿)
Solat dahulu, barulah selesaikan urusan lain. Selepas itu, Insya-Allah hati akan terasa lebih tenang untuk lakukan apa jua urusan kerana urusan dengan Allah telah kita selesaikan. =)

Hamba-Nya

My photo
Penang, Malaysia
Hidup ini indah jika segalanya kerana Allah. Ya Allah kumengharap keredhaan-Mu. Kumenuju pada-Mu Ya Rabb. Pimpinlah daku. Amin Ya Rabb al-A'lamin...

Mutiara kata

...Boleh jadi kamu membenci sesuatu, padahal ia amat baik bagimu, dan boleh jadi (pula) kamu menyukai sesuatu, padahal ia amat buruk bagimu; Allah mengetahui, sedang kamu tidak mengetahui.(Al-Baqarah:216)

Dakwah tidak akan ada nilainya jika para daienya sendiri tidak menjadi bukti yang mendukung dakwah ini. ~ Sayid Qutb

Perjuangan Secebis Jihad.. Terkadang meruntun hati, menguji rasa. Namun, setiap kegetiran yang melanda, renungkanlah kembali satu hakikat, kitalah mujahidah Allah. Senyum dan menangislah hanya kerana Dia.

Nota: Saya mengalu-alukan nasihat dan teguran membina daripada anda. Teguran dan nasihat anda amat bermakna untuk saya. Sekian, terima kasih. Jazakumullah khayran khateera. =)